Mircea Gheorghe - Fundația HOSPICE Casa Speranței

Mircea inoata pentru donatiile voastre

130 RON Donatii stranse
26% Complete
500 RON Target
3 Donatii

 

Sunt Mircea Gheorghe si pe data de 8 Februarie voi inota pentru a sustine din nou cauza Hospice. Voi inota cu gandul la cei pe care incerc sa ii ajut, copii bolnavi in stare terminala care au nevoie de ingrijire si la cei care nu m-au lasat singur in aceasta cursa.

Puteti “inota” impreuna cu mine, ajutandu-ma sa strang suma de 500 RON, suma care va ajuta la terminarea constructiei noului Centru Hospice din Bucuresti, centru care va oferi servicii complexe de ingrijire paliativa gratuite copiilor cu boli incurabile.

Ajuta-ma sa ajutam acesti copii! Doneaza pentru cauza pe care o sustin iar pe 8
Februarie vei sti ca vei fi primit multumirea lor!

Iti sunt recunoscator si iti multumesc anticipat, atat in nume personal cat si
in numele asociatiei Hospice.

Cu drag,

Mircea


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Centrul Hospice Bucuresti

Deschiderea noii unități clinice de tip HOSPICE de la București va fi o mare provocare pentru noi. Prima unitate clinică cu paturi, de tip HOSPICE, a fost inaugurată, la Brașov, în 2002 și experiența pe care am dobândit-o acolo este extrem de prețioasă. Știm însă că nu am fi putut să facem nimic din toate acestea fără ajutorul dumneavoastră.

Ultra Swim Challenge ~ 2014

O noua provocare sportiva pentru tine vine sub numele: Ultra Swim Challenge Ultra Swim Challenge este un eveniment caritabil, de strangere de fonduri pentru finalizarea centrului de ingrijire paliati

3 Donatii

Dan Stoicescu

50 RON
07 feb 2014

IOANA DUMITRESCU

50 RON
Succes ,Mircea!
04 feb 2014

d. a.

30 RON
31 ian 2014