Valentin Georgescu - Fundația HOSPICE Casa Speranței

2000 de brate pentru Casa Sperantei

600 RON Donatii stranse
60% Complete
1,000 RON Target
2 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Sunt Vali Georgescu si sambata o sa inot pentru prima oara 2km pentru Hospice.

Stiu ca si voi ati face ceva pentru cei care au nevoie de ingrijire paliativa; pentru ca deocamdata nu o faceti, puteti face in schimb o donatie.

Va multumesc!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Centrul Hospice Bucuresti

Deschiderea noii unități clinice de tip HOSPICE de la București va fi o mare provocare pentru noi. Prima unitate clinică cu paturi, de tip HOSPICE, a fost inaugurată, la Brașov, în 2002 și experiența pe care am dobândit-o acolo este extrem de prețioasă. Știm însă că nu am fi putut să facem nimic din toate acestea fără ajutorul dumneavoastră.

Ultra Swim Challenge ~ 2014

O noua provocare sportiva pentru tine vine sub numele: Ultra Swim Challenge Ultra Swim Challenge este un eveniment caritabil, de strangere de fonduri pentru finalizarea centrului de ingrijire paliati

2 Donatii

Elena Georgescu

300 RON
Pentru speranta de a fi mai bine
05 Feb 2014

Florin Georgescu

300 RON
03 Feb 2014