Sorin Alexandru - Fundația HOSPICE Casa Speranței

Inotati sau donati pentru Hospice Casa Sperantei

250 RON Donatii stranse
62.5% Complete
400 RON Target
2 Donatii

 

Buna !

Ma numesc Sorin Alexandru si incerc a doua oara sa fiu un fundraiser pentru Hospice. Voi inota 5000 m la Ultra Swim Challenge. Va invit sa sustineti toti participantii, sa inotati sau sa donati pentru cauza Casa Sperantei.

Sper sa fiti alaturi de noi sambata 8 februarie, macar in gand ! Daca sub apa, gandurile te ajuta cel mai mult, pentru proiectul Hospice Casa Sperantei
fiecare banut din donatiile voastre conteaza !

Va multumesc!

Ape linistite :-)


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Centrul Hospice Bucuresti

Deschiderea noii unități clinice de tip HOSPICE de la București va fi o mare provocare pentru noi. Prima unitate clinică cu paturi, de tip HOSPICE, a fost inaugurată, la Brașov, în 2002 și experiența pe care am dobândit-o acolo este extrem de prețioasă. Știm însă că nu am fi putut să facem nimic din toate acestea fără ajutorul dumneavoastră.

Ultra Swim Challenge ~ 2014

O noua provocare sportiva pentru tine vine sub numele: Ultra Swim Challenge Ultra Swim Challenge este un eveniment caritabil, de strangere de fonduri pentru finalizarea centrului de ingrijire paliati

2 Donatii

Theodor Vizitiu

100 RON
08 feb 2014

Iordan Alexandru

150 RON
Mama si tata sunt alaturi de tine in aceasta incercare ambitioasa si iti dorim sa invingi rezistenta apei iar celor in suferinta sa invinga durerea si sa-si recapete sanatatea .
06 feb 2014