Radu Sprînceană - Fundația HOSPICE Casa Speranței

Radu inoata pentru Hospice

100 RON Donatii stranse
20% Complete
500 RON Target
2 Donatii

 

De cativa ani particip la concursuri de ciclism montan, iar din toamna anului trecut am inceput sa alerg.
Mi-a placut intotdeauna sa fac sporturi, si de cand eram mic am practic diverse sporturi la nivel de amator.

La UltraSwim voi inota 500 de metri si sper sa ma ajuti sa strang bani petru Hospice Casa Sperantei. Asadar mi-as dori sa donati cate un leu pentru fiecare metru pe care eu il voi inota.
Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Centrul Hospice Bucuresti

Deschiderea noii unități clinice de tip HOSPICE de la București va fi o mare provocare pentru noi. Prima unitate clinică cu paturi, de tip HOSPICE, a fost inaugurată, la Brașov, în 2002 și experiența pe care am dobândit-o acolo este extrem de prețioasă. Știm însă că nu am fi putut să facem nimic din toate acestea fără ajutorul dumneavoastră.

Ultra Swim Challenge ~ 2014

O noua provocare sportiva pentru tine vine sub numele: Ultra Swim Challenge Ultra Swim Challenge este un eveniment caritabil, de strangere de fonduri pentru finalizarea centrului de ingrijire paliati

2 Donatii

Elena Sprinceana

50 RON
08 feb 2014

Oana Badea

50 RON
Multumim pentru suportul acordat la mai multe evenimente. Succes sambata. Stiu ca pentru unii 500 m inot par putini, dar fiecare avem Everestul nostru :) Oana si Gaby
05 feb 2014