Theodor Vizitiu - Fundația HOSPICE Casa Speranței

Theodor înoată pentru Hospice

830 RON Donatii stranse
83% Complete
1,000 RON Target
7 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Salut!

Mă numesc Theodor-Cristian Vizitiu, sunt medic dentist, am 32 de ani, sunt paraplegic de 7 ani, în urma unui accident rutier și iubesc apa și înotul.

Cred în necesitatea existenței centrelor care să acorde asistență medicală paliativă copiilor și adulților cu afecțiuni incurabile, aflați în stadiu terminal. În acest sens, pe 8 februarie, voi înota minim 1000 m în cadrul evenimentului caritabil Ultra Swim Challenge, pentru a ajuta la strângerea de fonduri necesare amenajării unui asemenea centru: Hospice Casa Speranței din București.

Puteți contribui și voi, prin donații, fiind alături de mine în cauza pe care o susțin.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Centrul Hospice Bucuresti

Deschiderea noii unități clinice de tip HOSPICE de la București va fi o mare provocare pentru noi. Prima unitate clinică cu paturi, de tip HOSPICE, a fost inaugurată, la Brașov, în 2002 și experiența pe care am dobândit-o acolo este extrem de prețioasă. Știm însă că nu am fi putut să facem nimic din toate acestea fără ajutorul dumneavoastră.

Ultra Swim Challenge ~ 2014

O noua provocare sportiva pentru tine vine sub numele: Ultra Swim Challenge Ultra Swim Challenge este un eveniment caritabil, de strangere de fonduri pentru finalizarea centrului de ingrijire paliati

7 Donatii

Alexandru Filip

300 RON
Felicitari!
10 feb 2014

Mihai Sava

100 RON
08 feb 2014

Alexandra Dimulescu

100 RON
07 feb 2014

Anca Felea

75 RON
07 feb 2014

Alexandra Dimulescu

30 RON
07 feb 2014

Sorin Alexandru

75 RON
Succes si sanatate, astept cu nerabdare ziua in care vei face scuba diving !!!!
07 feb 2014

Iordan Alexandru

150 RON
Fam Alexandru (Sorin &Co) impresionata de gestul tau iti doreste mult succes in aceasta competitie si la fel in viata ta personala .
06 feb 2014