DE ZIUA MEA IMI DORESC DONATII SI GANDURI BUNE

 

Adina Bahcevanii Fundația HOSPICE Casa Speranței

100% Complete
3,355 RON
Sumă strânsă
3,000 RON
Target
20
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Anul acesta imi sarbatoresc ziua de nastere alergand primul meu semimaraton in beneficiul bolnavilor ingrijiti de fundatia HOSPICE.

 

Ultimele clipe de viata inseamna multa confuzie, teama si durere pentru bolnavi si familiile lor. Ingrijirea paliativa oferita gratuit de HOSPICE aduce alinare in acele momente, ajutand la imbunatatirea starii generale a bolnavului prin controlul simptomelor suparatoare si consiliere psihologica.

 

Imi doresc tare ca florile si cadourile pentru ziua mea sa se transforme in donatii pentru HOSPICE si pentru zambetele celor care sufera.

Orice suma inseamna enorm. Fii alaturi de mine pe 4 octombrie cu o donatie si cu un gand bun!

....................................................................................................

 

This year I’ll be celebrating my birthday by running my first halfmarathon for the benefit of the patients cared for by HOSPICE.

 

The last moments of life mean lots of confusion, fear and pain for the patients and their families. The palliative care offered free of charge by HOSPICE brings comfort in those moments, helping to improve the general condition by controlling the symptoms, relieving pain and providing psycho-emotional support.

 

My greatest wish is that all the flowers and gifts for my birthday to turn into donations to HOSPICE and smiles of those who suffer.

Any amount means a lot. Be there for me on 4th of October with a donation and a good thought!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

4 octombrie nu este o zi oarecare. 4 octombrie este #ceamaibunazi ca sa faci PASI MARI pentru SPERANTA, la Maratonul International Bucuresti. Intra pe  team.hospice.ro  si inscrie-te la una din cursele competitiei. Te vom asteapta in Piata Constitutiei cu zambete si multa energie pozitiva, iar pasii tai se vor transforma in sprijin si incurajari pentru cei angajati intr-o cursa mult mai gre

 

20 Donații

02 Oct 2015
02 Oct 2015
Pentru adina
02 Oct 2015
02 Oct 2015
02 Oct 2015
on behalf of LETITIA MANOLE, careia nu-i merge cardul pentru plati electronice
01 Oct 2015
Iti doresc o cursa frumoasa!
30 Sep 2015
La multi ani!
28 Sep 2015
100 RON
La multi ani!
25 Sep 2015
24 Sep 2015
Draga mea, Ma bucur ca ai ales sa iti sarbatoresti in felul acesta ziua de nastere. Sper ca donatiile sa iti aduca cel putin la fel de multa bucurie cat ti-ar fi oferit darurile. O meriti! Alina
22 Sep 2015
La multi ani si la cat mai multe donatii! O zi minunata cu multe zambete si infrumusetata de oameni care tin la tine, iar gandurile bune si visele sa se materializeze, prietenii adevarati sa-ti fie aproape, iar dragostea sa fie cea pe care o intalnesti odata in viata!
22 Sep 2015
La multi ani, draga Adina, succes la maraton! Cu drag, Geanina
22 Sep 2015
22 Sep 2015
21 Sep 2015
La multi ani, Adinuta! Adela si Ionut
15 Sep 2015
13 Sep 2015
300 RON
La multi ani si la cat mai multe donatii! :-))
13 Sep 2015
150 RON
09 Sep 2015
01 Sep 2015
Adina Bahcevanii : Fundația HOSPICE Casa Speranței
DE ZIUA MEA IMI DORESC DONATII SI GANDURI BUNE