Marius Birsan - Fundația HOSPICE Casa Speranței

Invinge cancerul!

175 RON Donatii stranse
100% Complete
100 RON Target
3 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Cum sa nu ma gandesc la fraza care a adunat tot ce e mai important in viata acestui personaj drag mie: " Nu inceta sa lupti! Cand lupta inceteaza, omul inceteaza a mai fi om!" ?!

Numai ca de aceasta data sunt chiar sub ochii tai. Nu iti permiti sa reflectezi si sa te intorci la semnul de carte, fiindca fiecare secunda conteaza pentru ei!

Refuz aceasta infrangere in fata cancerului, iar fiecare challange - precum cei peste 10.000 m de inot - va fi o expresie a acestui refuz!


Tu cum ii vei ajuta?


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Centrul Hospice Bucuresti

Deschiderea noii unități clinice de tip HOSPICE de la București va fi o mare provocare pentru noi. Prima unitate clinică cu paturi, de tip HOSPICE, a fost inaugurată, la Brașov, în 2002 și experiența pe care am dobândit-o acolo este extrem de prețioasă. Știm însă că nu am fi putut să facem nimic din toate acestea fără ajutorul dumneavoastră.

Ultra Swim Challenge ~ 2014

O noua provocare sportiva pentru tine vine sub numele: Ultra Swim Challenge Ultra Swim Challenge este un eveniment caritabil, de strangere de fonduri pentru finalizarea centrului de ingrijire paliati

3 Donatii

Adelline Dinu

15 RON
08 feb 2014

Violeta Mazilu

150 RON
06 feb 2014

Un anonim

10 RON
06 feb 2014