Totul e sa participi.

 

Stefan Nicolae Fundația HOSPICE Casa Speranței

40% Complete
200 RON
Sumă strânsă
500 RON
Target
4
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Alergarea este pentru mine bucuria de a trai frumos si simplu si ma face sa ma simt norocos cu ce am primit de la viata: sanatatea, familia si apropiatii mei.

 Parca mai pregnant in ultima vreme, am in cercurile mele de cunoscuti persoane care sufera de boli grave si care le pun viata in pericol – iar din pacate nu toate povestile au un final fericit…

 Alergand la Bucharest  Marathon, sustin eforturile fundației HOSPICE Casa Speranței, de a oferi clipe de normalitate persoanelor suferind de boli incurabile si familiilor acestora, prin programele lor de ingrijire paliativa. (CITAT: Îngrijirea paliativă reprezinta îngrijirea activă şi totală a pacienţilor a căror boală nu mai răspunde la tratament curativ. Controlul durerii şi al altor simptome, problemele psihologice, sociale şi spirituale au importanţă majoră. Scopul îngrijirii paliative este asigurarea unei cât mai bune calităţi a vieţii pentru bolnavi şi pentru familiiile acestora).

 Cunosc oameni care ar fi avut nevoie de serviciile HOSPICE si sunt sigur ca si voi, de aceea va invit sa participam impreuna, prin a dona orice suma de bani.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

4 octombrie nu este o zi oarecare. 4 octombrie este #ceamaibunazi ca sa faci PASI MARI pentru SPERANTA, la Maratonul International Bucuresti. Intra pe  team.hospice.ro  si inscrie-te la una din cursele competitiei. Te vom asteapta in Piata Constitutiei cu zambete si multa energie pozitiva, iar pasii tai se vor transforma in sprijin si incurajari pentru cei angajati intr-o cursa mult mai gre

 

4 Donații

Great cause! Good luck!
30 Sep 2015
30 Sep 2015
08 Sep 2015
Spor!
08 Sep 2015
Stefan Nicolae : Fundația HOSPICE Casa Speranței
Totul e sa participi.