Virgil Alecu - Fundația HOSPICE Casa Speranței

Alerg, zâmbesc și ajut.

135 RON Donatii stranse
27% Complete
500 RON Target
3 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Virgil aleargă așa cum zâmbește! Frumos, sincer și din toată inima.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Susține serviciile de îngrijire furnizate de HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

Raiffeisen Bank Bucharest Marathon ~ 2015

4 octombrie nu este o zi oarecare. 4 octombrie este #ceamaibunazi ca sa faci PASI MARI pentru SPERANTA, la Maratonul International Bucuresti. Intra pe  team.hospice.ro  si inscrie-te la una din

3 Donatii

Simona Dumitrescu

50 RON
Cum nimic nu este intamplator, nici aceste cuvinte nu vin intamplator! Tu ai fost cel care a dorit sa ma cunoasca, eu sunt cea care primeste si se bucura de noi! Îti doresc ca duminica sa ai parte de o alergare frumoasa, pentru cei care au nevoie de ajutor. Pentru gestul tau meriti toate aprecierile!
03 oct 2015

DADA ILIESCU

50 RON
Mult succes Virgil - alergatorul cu suflet mare si gata sa ajute pe oricine, oricand! Un prieten adevarat care iti este alaturi intotdeauna!
25 sep 2015

Daniel Mirea

35 RON
Te sustin si ma inclin respectuos Virgil !
25 sep 2015