Dan Surducan - Fundația HOSPICE Casa Speranței

Eu alerg pentru viata, tu sustine viata!

30 RON Donatii stranse
6% Complete
500 RON Target
1 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Hospice Casa Sperantei este un exemplu de daruire prin serviciile oferite. persoanelor suferinde de boli grave sau incurabile.
 Doresc sa fiu alaturi de alti alergatori si prin donatiile care le putem atrage pentru "Hosmasina", misiunea HOSPICE sa poata fi dusa mai departe.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

HOSmaşina

Cu ajutorul tău, ne propunem să strângem suma necesară cumpărării unui autoturism cu care echipele medicale să poată ajunge la pacienţii care au nevoie de HOSPICE.

Semimaraton Brasov Intersport ~ 2014

Cauza Dintre serviciile oferite de HOSPICE Casa Speranței, îngrijirile paliative la domiciliu ocupă ponderea majoră, întrucât bolnavii în stadii avansate și terminale de boală prefera sa fie

1 Donatii

Trevor King

30 RON
No idea what this all says - but I'm sure it's a good thing ;)
21 feb 2014