MARIAN VOINESCU - Fundația HOSPICE Casa Speranței

Alerg pentru HOSPICE! Alerg pentru o HOSmasina!

10 RON Donatii stranse
2% Complete
500 RON Target
1 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

VREAU sa sustin HOSPICE in actiunile continue pe care le realizeaza pentru semenii nostri cu boli grave/incurabile în stadii avansate.
VREAU ca cei ca noi, dar totusi cu o sanatate subreda.. sa beneficieze de cat mai multe servicii specializate gratuite de îngrijiri paliative, iar un parc auto reinnoit al Hospice inseamna secunde in plus pentru viata cuiva..


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

HOSmaşina

Cu ajutorul tău, ne propunem să strângem suma necesară cumpărării unui autoturism cu care echipele medicale să poată ajunge la pacienţii care au nevoie de HOSPICE.

Semimaraton Brasov Intersport ~ 2014

Cauza Dintre serviciile oferite de HOSPICE Casa Speranței, îngrijirile paliative la domiciliu ocupă ponderea majoră, întrucât bolnavii în stadii avansate și terminale de boală prefera sa fie

1 Donatii

Laura Voinescu

10 RON
27 feb 2014