Maria Rus - Fundația HOSPICE Casa Speranței

Alerg Semimaratonul Brasov Intersport pentru HOSPICE Casa Sperantei - achizitia unei HOSmasini

590 RON Donatii stranse
65.555555555556% Complete
900 RON Target
6 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Sunt la start. Am atac de panica, dar incep sa alerg. Incerc sa imi controlez ritmul. Primii km trec repede. Zic ca sunt in forma.
Brusc abia mai respir si imi doresc sa se termine. Nu mai imi simt gambele. Acelasi genunchi drept incepe sa ma doara. Fiecare pas ajunge sa fie un efort de vointa. Dupa 5 km le accept pe toate si ma linistesc. Imi gasesc iar ritmul. Chiar e frumos aici, imi zic!
Dupa 12 km incep sa obosesc. Picioarele parca alearga fara mine pana pe la km 16. Mai e mult?! Mai e mult?! Si ajung la km 18. Nu se mai termina. Imi vine sa plang, dar efortul ar fi prea mare si pierd energie aiurea.
Incep sa cred ca distant e inumana dar ajung la ultimul km. E cel mai lung. Mai lung decat celelalte la un loc. Trag de mine. Gata. Finish.
Ma opresc. Calc in gol. Tamplele imi pulseaza. Sunt epuizata. Dar nu mai conteaza! Tocmai am reusit sa pun roata, sau portiera, sau volanul HOSMasinii care va ajunge la cineva care sufera de o mie de ori mai tare.

Sustine-mi cauza si doneaza! Conteaza fiecare banut.

Ma bazez pe tine si pe prietenii tai!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

HOSmaşina

Cu ajutorul tău, ne propunem să strângem suma necesară cumpărării unui autoturism cu care echipele medicale să poată ajunge la pacienţii care au nevoie de HOSPICE.

Semimaraton Brasov Intersport ~ 2014

Cauza Dintre serviciile oferite de HOSPICE Casa Speranței, îngrijirile paliative la domiciliu ocupă ponderea majoră, întrucât bolnavii în stadii avansate și terminale de boală prefera sa fie

6 Donatii

Mihai Trandafir

50 RON
26 mar 2014

Dani Stanciu

75 RON
18 mar 2014

eu eu

100 RON
28 feb 2014

Anca Scortanu

300 RON
bravo mai Merisor, esti o forta!
27 feb 2014

happy face

35 RON
:)
26 feb 2014

Anynonymous Person

30 RON
26 feb 2014