Alerg din nou pentru Hospice!

 

Mădălina Dicu Fundația HOSPICE Casa Speranței

100% Complete
809 RON
Sumă strânsă
500 RON
Target
8
Donații

De regula merg la munte pentru bucuria parcurgerii traseului.

Acum, parcurgerea traseului imi ofera si satisfactia de a contribui la cumpararea HOSmasinii prin fondurile stranse cu ajutorul vostru.

Autoturismul va fi folosit pentru a transporta echipele medicale catre pacienţii care au nevoie de HOSPICE.

Sustine si tu cauza! Cum? E simplu: doneaza aici!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

SUSŢIN PROIECTUL

HOSmaşina

Cu ajutorul tău, ne propunem să strângem suma necesară cumpărării unui autoturism cu care echipele medicale să poată ajunge la pacienţii care au nevoie de HOSPICE.

Cauza Dintre serviciile oferite de HOSPICE Casa Speranței, îngrijirile paliative la domiciliu ocupă ponderea majoră, întrucât bolnavii în stadii avansate și terminale de boală prefera sa fie ingrijiti la domiciliu, prin personal de specialitate care sa asigure vizite regulate, in functie de nevoile specifice fiecarui pacient. Majoritatea bolnavilor devin imobilizați la pat și de obice

 

8 Donații

04 Apr 2014
02 Apr 2014
01 Apr 2014
Succces!
31 Mar 2014
Succes!
21 Mar 2014
succes
14 Mar 2014
150 RON
14 Mar 2014
12 Mar 2014