Traian-Cristian David-Matei alearga pentru HOSPICE Casa Sperantei la Semimaraton Brasov 2014

 

Traian-Cristian David-Matei Fundația HOSPICE Casa Speranței

25% Complete
50 RON
Donations raised
200 RON
Target
1
Donations

Salutare,

Numele meu este Traian-Cristian David-Matei si alerg la Semimaraton Brasov pentru HOSPICE Casa Sperantei. Motto-ul meu este: "Dincolo de fericire si nefericire este pacea." (Eckhart Tolle)

Imi place sportul si iubesc sa ajut oamenii. Sunt in continuare alaturi de HOSPICE Casa Sperantei (pentru care am alergat la Sky Run 2013, am patinat in cadrul campaniei "Alearga de ziua ta!" cu Ana-Maria Branza si am inotat la Ultra Swim 2014) pentru a finaliza amenajarea interiorului spitalului HOSPICE din Bucuresti.

Pentru mine, Semimaratonul Brasov reprezinta cea mai lunga alergare montana si o adevarata provocare. M-am pregatit intens pentru aceasta cursa si obiectivul meu este sa obtin un rezultat cat mai bun si sa ajut cat mai mult HOSPICE Casa Sperantei.

Am incredere ca impreuna putem reusi! :D

Multumesc anticipat!


Read the story below or recommend this campaign to your friends.

in benefit of

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

SUSŢIN PROIECTUL

HOSmaşina

Cu ajutorul tău, ne propunem să strângem suma necesară cumpărării unui autoturism cu care echipele medicale să poată ajunge la pacienţii care au nevoie de HOSPICE.

Cauza Dintre serviciile oferite de HOSPICE Casa Speranței, îngrijirile paliative la domiciliu ocupă ponderea majoră, întrucât bolnavii în stadii avansate și terminale de boală prefera sa fie ingrijiti la domiciliu, prin personal de specialitate care sa asigure vizite regulate, in functie de nevoile specifice fiecarui pacient. Majoritatea bolnavilor devin imobilizați la pat și de obice

 

1 Donations

Mult succes si alearga ca un Frasin :)
03 Apr 2014