Ani Ivan - Fundația HOSPICE Casa Speranței

Alaturi de cauza HOSPICE

500 RON Donatii stranse
100% Complete
500 RON Target
8 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Buna! Sunt Ani si lucrez in Sectia Radioterapie a Spitalului Universitar de Urgenta Militar Central ,,Dr. Carol Davila’’ din Bucuresti. Prin participarea mea la acest semimaraton doresc ca si pe aceasta cale sa fiu alaturi de pacientii cu boli oncologice. Indemn pe fiecare sa fie alaturi cauzei HOSPICE Casa Sperantei de a aduce o alinare pacientilor cu boli incurabile, prin donatii. Va multumesc!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Susține serviciile de îngrijire furnizate de HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

OMV Petrom Bucharest Half Marathon ~ 2016

Team HOSPICE la Semimaratonul OMV Petrom București 2016 Aleargă pe 15 mai 2016 la Semimaratonul București în Team HOSPICE, echipa în care suntem cu toții pe primul loc. În Team HOSPICE nu con

8 Donatii

Anonymous

120 RON
10 May 2016

Anonymous

100 RON
03 May 2016
Felicitari pentru ceea ce faci!
28 Apr 2016
07 Apr 2016
29 Mar 2016
Succes!
28 Mar 2016
50 RON
28 Mar 2016

Bogdan Silvesan

30 RON
28 Mar 2016