Corina Doba - Fundația HOSPICE Casa Speranței

10 km – o sansa in plus la o ingrijire de calitate

440 RON Donatii stranse
44% Complete
1,000 RON Target
6 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

10 km…este o distanta mare pentru unii dintre noi, “floare la ureche” pentru cei mai experimentati. Dar pentru adultii si copiii care sufera de o boala incurabila, aceasta distanta inseamna o sansa in plus la o ingrijire de calitate. Fii alaturi de mine si sustine cauza HOSPICE, cei in suferinta au nevoie de noi.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Susține serviciile de îngrijire furnizate de HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

OMV Petrom Bucharest Half Marathon ~ 2016

Team HOSPICE la Semimaratonul OMV Petrom București 2016 Aleargă pe 15 mai 2016 la Semimaratonul București în Team HOSPICE, echipa în care suntem cu toții pe primul loc. În Team HOSPICE nu con

6 Donatii

Dr. Daniela Amarine

200 RON
13 mai 2016

Bogdan

100 RON
06 mai 2016
Succes, Corina! :)
28 apr 2016

Anonymous

30 RON
20 apr 2016

Anonymous

30 RON
08 apr 2016
Succes!
29 mar 2016