Bogdan Racovita - Fundația HOSPICE Casa Speranței

PRETUIM FIECARE CLIPA DE VIATA

260 RON Donatii stranse
6.5% Complete
4,000 RON Target
4 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

In ultimii ani am participat la diferite evenimente caritabile cu scopul de a ajuta cat mai multi oameni. La semimaratonul de anul acesta voi participa impreuna cu Ciprian Datcu, pacient al HOSPICE Casa Sperantei. Impreuna am decis ca putem parcurge cei 3.6 de km pentru a ne depasi recordurile personale de bunatate. Suntem alaturi de cauza HOSPICE si consideram ca fiecare clipa de viata trebuie pretuita.

Fii si tu alaturi de noi si doneaza orice suma!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Susține serviciile de îngrijire furnizate de HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

OMV Petrom Bucharest Half Marathon ~ 2016

Team HOSPICE la Semimaratonul OMV Petrom București 2016 Aleargă pe 15 mai 2016 la Semimaratonul București în Team HOSPICE, echipa în care suntem cu toții pe primul loc. În Team HOSPICE nu con

4 Donatii

Bafta in contimiare!
03 Oct 2016
Felicitari, Bogdan! Multa bafta!
14 May 2016
Constantine constantine
01 Apr 2016
Mult succes Bogdan si Ciprian si multumim!
30 Mar 2016