Andra Carmen Runceanu - Fundația HOSPICE Casa Speranței

Alerg pentru viata!

0 RON Donatii stranse
0% Complete
400 RON Target
0 Donatii

 

Am inceput sa alerg si sa merg cu bicicleta din pasiune pentru sport. Intr-un fel, pentru a-I multumi lui Dumnezeu pentru ca sunt sanatoasa, pentru ceea ce sunt, pentru locurile frumoase in care am ajuns alergand si pe bicicleta, pentru animalutele dragi pe care le-am intanit in drumurile mele, pentru faptul ca ma pot misca, vedea si mirosi. 

Viata noastra este un miracol. Un miracol pentru care ne nastem. Alerg la aceasta cursa alaturi de HOSPICE Casa Sperantei pentru a sustine in grija lor alti oameni. Oameni pentru oameni!

 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Centrul Hospice Bucuresti

Deschiderea noii unități clinice de tip HOSPICE de la București va fi o mare provocare pentru noi. Prima unitate clinică cu paturi, de tip HOSPICE, a fost inaugurată, la Brașov, în 2002 și experiența pe care am dobândit-o acolo este extrem de prețioasă. Știm însă că nu am fi putut să facem nimic din toate acestea fără ajutorul dumneavoastră.

OMV Petrom Bucharest Half Marathon ~ 2014

Îți multumim pentru că vrei să alergi pentru noi la SemiMaratonul Internațional București pe 17-18 mai 2014! Dacă ești pregătit pentru această provocare și îți dorești să strângi fondu

0 Donatii

Nu exista nici o donatie. Fii primul care doneaza!