Ana Dinescu - Fundația HOSPICE Casa Speranței

Schimbarea vine in urma gesturilor mici

1,295 RON Donatii stranse
100% Complete
500 RON Target
8 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Ajuta-ma sa strang fonduri pentru persoanele care sufera de boli grave sau incurabile in stadii avansate pentru ca acestea sa beneficieze in mod gratuit si la momentul oportun de servicii specializate de ingrijiri paliative, iar familiile acestora sa aiba acces la servicii de sprijin si consiliere.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Susține serviciile de îngrijire furnizate de HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

OMV Petrom Bucharest Half Marathon ~ 2016

Team HOSPICE la Semimaratonul OMV Petrom București 2016 Aleargă pe 15 mai 2016 la Semimaratonul București în Team HOSPICE, echipa în care suntem cu toții pe primul loc. În Team HOSPICE nu con

8 Donatii

Combustilbil pentru ce vine dupa km 18. Felicitari pentru idee! Iti tinem pumnii! Raluca si Sam
12 mai 2016

Anonymous

75 RON
Mult succes, Ana! Doresc sa raman anonim.
29 apr 2016
Succes, Ana!
28 apr 2016
150 RON
28 apr 2016
Sincere felicitari pentru tot ceea ce faci, OM minunat!
27 apr 2016

Anonymous

50 RON
21 apr 2016

Anonymous

30 RON
20 apr 2016

Anonymous

60 RON
20 apr 2016