Laura Manache - Fundația HOSPICE Casa Speranței

Uniti alergam pentru HOSPICE la Semi Maratonul Bucurestiului!

50 RON Donatii stranse
3.125% Complete
1,600 RON Target
1 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Cine suntem noi: IT-isti de profesie, tanjim dupa momentele de dupa program pe care le putem petrece in aer liber, alergand, cutreierand muntii, pedaland sau inotand.

In octombrie 2013 ne-am decis sa sustinem cauza HOSPICE, dorinta s-a concretizat intr-o motivatie puternica, si asa am inceput sa alergam, sa ne antrenam pe vant, pe ploaie, in dupa-amizi toride sau mai racoroase. Toate acestea pentru a ne imbunatati conditia fizica distorsionata de statul in fata calculatorului pret de mai bine de 8 ore pe zi, si pentru a-i sustine in acest fel pe cei carora soarta nu le-a suras cu noroc. 

Anul acesta deviza noastra a ramas aceiasi: impreuna alergam pentru HOSPICE la semi - maratonul Bucurestiului!

Mesajul nostru: implica-te, doneaza, alearga.

Fii eroul lor pentru o zi!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Centrul Hospice Bucuresti

Deschiderea noii unități clinice de tip HOSPICE de la București va fi o mare provocare pentru noi. Prima unitate clinică cu paturi, de tip HOSPICE, a fost inaugurată, la Brașov, în 2002 și experiența pe care am dobândit-o acolo este extrem de prețioasă. Știm însă că nu am fi putut să facem nimic din toate acestea fără ajutorul dumneavoastră.

OMV Petrom Bucharest Half Marathon ~ 2014

Îți multumim pentru că vrei să alergi pentru noi la SemiMaratonul Internațional București pe 17-18 mai 2014! Dacă ești pregătit pentru această provocare și îți dorești să strângi fondu

1 Donatii

Nicolae Mircea Costea

50 RON
01 Apr 2014