Traian-Cristian David-Matei - Fundația HOSPICE Casa Speranței

Traian-Cristian David-Matei alearga pentru HOSPICE Casa Sperantei la Maratona di Roma 2016

50 RON Donatii stranse
5.005005005005% Complete
999 RON Target
1 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Salutare :)

Numele meu este Traian-Cristian David-Matei si alerg pentru HOSPICE Casa Sperantei la Maratona di Roma 2016 :D Sunt in continuare alaturi de HOSPICE Casa Sperantei, pentru care am alergat la Semimaraton Brasov 2014, Sky Run 2013, 2014 si 2016, Maratona di Roma 2015 si Marathon de Paris 2015, am patinat in cadrul campaniei “Alearga de ziua ta!” cu Ana-Maria Branza si am inotat la Ultra Swim 2014 ;)

Fundatia HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate, neguvernamentala, infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls. Scopul ei principal este introducerea si dezvoltarea serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative :P

Maratona di Roma face parte din Categoria de Aur a Federatiei Internationale si este anul acesta la a 22-a editie. La eveniment sunt inscrisi peste 15000 de alergatori: peste 8000 din Italia si peste 7000 din alte 110 tari. Este al treilea an consecutiv cand particip la Maratona di Roma. Reprezinta un test important pentru evaluarea situatiei actuale si abordarea pregatirii urmatoare. ;)

Impreuna putem reusi :) Multumesc din suflet :D


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Susține serviciile de îngrijire furnizate de HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

Maratona di Roma ~ 2016

Ediția de anul acesta a Maratonului de la Roma are loc pe 10 Aprilie 2016. Dacă participi, te invităm să adaugi la experiența ta o faptă bună și să devii fundraiser voluntar pentru pentru c

1 Donatii

Good luck, dear and thank you!
06 Apr 2016