Robert Both - Fundația HOSPICE Casa Speranței

O viata traita la maximum

1,150 RON Donatii stranse
100% Complete
1,000 RON Target
9 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Azi din ce mai mult  timpul devine relativ si parca toata agitatia la care ne expunem face ca micile placeri ale vietii sa fie depozitate intr-un colt stingher al sufletului nostru.  Doar cei incercati greu de soarta ajung sa se bucure de ele pentru ca doar cand esti foarte greu incercat iti dai seama ca viata trebuie traita in fiecare moment al ei.

Anul acesta voi alerga pentru recunoștința fata de viata, fata de micile placeri si momente in care ma opresc 2 secunde din orice fac si ma bucur de ceea este atunci.

Voi alerga pentru un zambet in plus adus acelora fata de care viata nu a fost asa de blanda dar care acum datorita HOSPICE Casa Sperantei au asigurat minim un zambet in fiecare zi. Poti contribui si tu facand o donatie pentru fiecare km din cei 21 pe care o sa ii alerg la semimaraton. Sunt sigur ca impreuna vom reuși sa aducem si mai multe zambete pe fata acestor oameni.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Susține serviciile de îngrijire furnizate de HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

OMV Petrom Bucharest Half Marathon ~ 2016

Team HOSPICE la Semimaratonul OMV Petrom București 2016 Aleargă pe 15 mai 2016 la Semimaratonul București în Team HOSPICE, echipa în care suntem cu toții pe primul loc. În Team HOSPICE nu con

9 Donatii

Pentru un extra sprint! :) felicitari!
14 May 2016
Go Robert !
13 May 2016
100 RON
13 May 2016
150 RON
30 Apr 2016

CONSTANTIN ADRIAN PRODAN

30 RON
27 Apr 2016
ur the best.love y
26 Apr 2016

Corina Stoian

75 RON
08 Apr 2016

Anonymous

100 RON
Bravo, Robert!
08 Apr 2016

Anonymous

75 RON
Felicitari!
08 Apr 2016