Vlad Lutic - Fundația HOSPICE Casa Speranței

Alerg pentru demnitatea celor bolnavi!

0 RON Donatii stranse
0% Complete
450 RON Target
0 Donatii

 

Continui sa fac sport si raman consecvent in incercarea de a ajuta HOSPICE. 

HOSPICE Casa Sperantei ofera ingrijire medicala GRATUITA celor dragi noua loviti de boli incurabile si aflati in ultimul stadiu. Cand sistemul medical ii trimite, neputincios, acasa, intervin acesti oameni minunati si ii ajuta pe cei bolnavi sa isi pastreze demnitatea. 

Mi-as dori ca nimeni sa nu aiba nevoie de serviciile lor, dar cum acest lucru e imposibil nu pot decat sa ma bucur si sa incerc sa ajut HOSPICE. Si tu poti ajuta.

Doneaza!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Centrul Hospice Bucuresti

Deschiderea noii unități clinice de tip HOSPICE de la București va fi o mare provocare pentru noi. Prima unitate clinică cu paturi, de tip HOSPICE, a fost inaugurată, la Brașov, în 2002 și experiența pe care am dobândit-o acolo este extrem de prețioasă. Știm însă că nu am fi putut să facem nimic din toate acestea fără ajutorul dumneavoastră.

OMV Petrom Bucharest Half Marathon ~ 2014

Îți multumim pentru că vrei să alergi pentru noi la SemiMaratonul Internațional București pe 17-18 mai 2014! Dacă ești pregătit pentru această provocare și îți dorești să strângi fondu

0 Donatii

Nu exista nici o donatie. Fii primul care doneaza!