Claudia Andronache - Fundația HOSPICE Casa Speranței

Kindness is one thing we all have the ability to share

200 RON Donatii stranse
40% Complete
500 RON Target
2 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Haideti sa aducem un plus calitatii vietii persoanelor care sufera de boli grave sau incurabile in stadii avansate. Pentru că toate serviciile sunt oferite gratuit si neconditionat, HOSPICE Casa Sperantei are nevoie de fonduri pentru a continua să fie alături de cei care se luptă cu un diagnostic necruțător.

Ajutati-ma sa aduc un zambet pe chipurile lor. Ii puteti ajuta donand orice suma.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Susține serviciile de îngrijire furnizate de HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

OMV Petrom Bucharest Half Marathon ~ 2016

Team HOSPICE la Semimaratonul OMV Petrom București 2016 Aleargă pe 15 mai 2016 la Semimaratonul București în Team HOSPICE, echipa în care suntem cu toții pe primul loc. În Team HOSPICE nu con

2 Donatii

Ileana

100 RON
28 apr 2016

Anonymous

100 RON
27 apr 2016