Gratiela Ifrim - Fundația HOSPICE Casa Speranței

Ajutorul tau conteaza!

665 RON Donatii stranse
100% Complete
300 RON Target
2 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Exista oameni carora le place sa alerge, oameni care incep de la zero si vor si mai mult si mai mult. Devin oameni care isi testeaza organismul, simturile, pielea si oasele, inima, creierul, picioarele, profesia, alergand la ultramaratoane, competitii extrem de dificile care, pe langa distantele lungi, se desfasoara prin paduri, munti, desert, regiuni polare.

Ma numesc Gratiela si ii admir pe acesti oameni. Sunt o mare fana a alergatului si totul a inceput acum 4 ani, cand am descoperit puterea benefica ce o avea alergatul asupra mea. Alergand, ma descatusam de toate energiile acumulate si m-am regasit pe mine. Era o bucurie sa alerg, ma simteam puternica si increzatoare. Schimbarea majora am resimtit-o in momentul in care mi-am depasit limita cu care eram obisnuita de 4-6 km, in momentul in care un prieten m-a luat la o alergare pe o distanta ceva mai mare si mi-a zis ca “pot!”. De atunci am inteles ca pot mult mai mult de atat si iata ca anul acesta voi participa la cel de al doilea semimaraton, o cursa in care am ales sa sustin Fundatia HOSPICE Casa Sperantei.

Fii si tu alturi de mine, facand diferenta pentru vietile copiilor si adultilor cu boli incurabile, ce au nevoie de ingrijire paliativa. Oricat de mic, AJUTORUL TAU CONTEAZA!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Centrul Hospice Bucuresti

Deschiderea noii unități clinice de tip HOSPICE de la București va fi o mare provocare pentru noi. Prima unitate clinică cu paturi, de tip HOSPICE, a fost inaugurată, la Brașov, în 2002 și experiența pe care am dobândit-o acolo este extrem de prețioasă. Știm însă că nu am fi putut să facem nimic din toate acestea fără ajutorul dumneavoastră.

OMV Petrom Bucharest Half Marathon ~ 2014

Îți multumim pentru că vrei să alergi pentru noi la SemiMaratonul Internațional București pe 17-18 mai 2014! Dacă ești pregătit pentru această provocare și îți dorești să strângi fondu

2 Donatii

Echipa LSG BUILDING SOLUTIONS

635 RON
15 Apr 2014

Maria Mirfi

30 RON
02 Apr 2014