Bogdan Mihai - Fundația HOSPICE Casa Speranței

Alerg pentru HOSPICE, fiecare pas poate salva o viata.

295 RON Donatii stranse
59% Complete
500 RON Target
3 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Imi doresc de foarte mult timp sa sprijin persoanele care au nevoie. Poate la fel ca multi dintre voi. Acum alerg eu pentru HOSPICE voi ma puteti ajuta sa donez o suma de bani. Data viitoare poate alergi tu si eu o sa te ajut sa aduni banuti, multumesc.

Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Susține serviciile de îngrijire furnizate de HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

OMV Petrom Bucharest Half Marathon ~ 2016

Team HOSPICE la Semimaratonul OMV Petrom București 2016 Aleargă pe 15 mai 2016 la Semimaratonul București în Team HOSPICE, echipa în care suntem cu toții pe primul loc. În Team HOSPICE nu con

3 Donatii

Anonymous

170 RON
10 May 2016

Anonymous

75 RON
14 Apr 2016

Anonymous

50 RON
Cat timp privim acelasi cer, nimic nu este imposibil.
14 Apr 2016