Daniela Iancu - Fundația HOSPICE Casa Speranței

Help me, to help them!

800 RON Donatii stranse
80% Complete
1,000 RON Target
4 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Dear all, I’ll be running the Bucharest Half Marathon for HOSPICE Casa Sperantei on 15th of May.

I am not a great runner, but I’ll train myself during this period and do my best. I am healthy, so I can!

I hope you can join me in helping these wonderful people who struggle with sickness every day! Thank you in advance for your support!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Susține serviciile de îngrijire furnizate de HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

OMV Petrom Bucharest Half Marathon ~ 2016

Team HOSPICE la Semimaratonul OMV Petrom București 2016 Aleargă pe 15 mai 2016 la Semimaratonul București în Team HOSPICE, echipa în care suntem cu toții pe primul loc. În Team HOSPICE nu con

4 Donatii

300 RON
Bafta
10 May 2016

Ancutica

20 RON
N am tastat bine prima data :)) Pup
26 Apr 2016

Ancutica

450 RON
Bafta! Te felicit pentru initiativa!
26 Apr 2016

Cosmin

30 RON
Inceputul e greu, sa speram ca se aduna! Succes!
26 Apr 2016