Sorana Maria - Fundația HOSPICE Casa Speranței

21 de kilometri pentru ei

275 RON Donatii stranse
27.5% Complete
1,000 RON Target
7 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Țin minte prima mea tură alergată în Herăstrău. Încălțări neadecvate pentru alergat, greutate corporală care îmi îngreuna situația, plămâni letargici care nu înțelegeau ce se întâmplă.
A fost o tură care parcă nu se mai termina. Îmi era greu. Nu-mi doream decât să se termine. După multe opriri și "de ce fac asta?" am reușit să parcurg 5 kilometri. 
A fost momentul în care am realizat că omul e capabil de multe lucruri pe care le crede imposibil de făcut. 

Astăzi, când alerg, zâmbesc pentru că mă consider norocoasă. Pentru că am ajuns să mă cunosc mai bine și să-mi contest mereu limitele. 
Experiența m-a schimbat, dar sunt conștientă că nu toți oamenii sunt la fel de norocoși. Sunt foarte multi care nu pot face asta. Nu neapărat pentru că nu ar vrea, ci pentru că situația financiară, condiția fizică și cea mentală nu le permite acest lucru.

Pe 15 mai 2016, la Bucharest Half Marathon alerg 21 de kilometri pentru ei.

Pentru acei care au nevoie de tine și de mine pentru a zâmbi, pentru a se însănătoși, pentru a privi viața cu alți ochi.

Poți contribui la asta prin donarea a ORICĂREI sume de bani pentru Fundația HOSPICE Casa Speranței.

Alege să contribui la FERICIREA lor!

Cu drag și speranță,
Sorana


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Susține serviciile de îngrijire furnizate de HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

OMV Petrom Bucharest Half Marathon ~ 2016

Team HOSPICE la Semimaratonul OMV Petrom București 2016 Aleargă pe 15 mai 2016 la Semimaratonul București în Team HOSPICE, echipa în care suntem cu toții pe primul loc. În Team HOSPICE nu con

7 Donatii

Loredana Tudor

30 RON
Cu drag!
30 Apr 2016

George

30 RON
:)
27 Apr 2016

Wiki

50 RON
Fă 3 ture.
26 Apr 2016

Adina

30 RON
Felicitari si succes !
18 Apr 2016

Anonymous

30 RON
Cu multa dragoste .
17 Apr 2016

Loredana Tudor

30 RON
16 Apr 2016
16 Apr 2016