Ioana Lazarescu - Fundația HOSPICE Casa Speranței

3 km pentru HOSPICE

150 RON Donatii stranse
37.5% Complete
400 RON Target
3 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Cursa de la Bucharest International Half Marathon este prima de acest fel la care particip, si nu va ascund ca am mari emotii.

Cu totii alergam catre sau dinspre locuri si oameni, presarati pe traseul nostru de zi cu zi, iar pe 18 mai stiu bine catre ce alerg:

Construirea unui centru HOSPICE in Bucuresti.

Ce ziceti, ajungem cu 3 km mai aproape?!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Centrul Hospice Bucuresti

Deschiderea noii unități clinice de tip HOSPICE de la București va fi o mare provocare pentru noi. Prima unitate clinică cu paturi, de tip HOSPICE, a fost inaugurată, la Brașov, în 2002 și experiența pe care am dobândit-o acolo este extrem de prețioasă. Știm însă că nu am fi putut să facem nimic din toate acestea fără ajutorul dumneavoastră.

OMV Petrom Bucharest Half Marathon ~ 2014

Îți multumim pentru că vrei să alergi pentru noi la SemiMaratonul Internațional București pe 17-18 mai 2014! Dacă ești pregătit pentru această provocare și îți dorești să strângi fondu

3 Donatii

Alex Asgari

50 RON
Good luck, young Padawan!
01 May 2014

Amelia Cohen

50 RON
01 May 2014

Este Coetzee

50 RON
http://youtu.be/QgnJ8GpsBG8
03 Apr 2014