Alerg pentru HOSPICE!

 

Roxana Melnicu Fundația HOSPICE Casa Speranței

64% Complete
320 RON
Sumă strânsă
500 RON
Target
6
Donații
Vreau să fac o donaţie!
Sunt Roxana și alerg de plăcere de ani și ani de zile. Fuga mea e relaxare, detașare de probleme, un interval de bucurie garantată în fiecare zi. Tocmai pentru că știu ce importante sunt clipele de bucurie și relaxare aș vrea ca fiecare dintre noi să aibă parte de ele, oricâte boli și griji ne-ar apăsa altminteri.   Dacă nu suntem medici și nu putem vindeca, cel mai bun lucru pe care-l putem face pentru cineva bolnav este să îi dăruim un răgaz de liniște și ocazia de a zâmbi. Sunt clipe care ne unesc și pe care le vom ține minte cu toții. Dacă știi și tu asta, dacă vrei să întinzi o mână și să împarți un zâmbet cu cineva care suferă, ajută HOSPICE Casa Speranței! Prietenii mei de acolo îți mulțumesc deja!

 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

Team HOSPICE la Semimaratonul OMV Petrom București 2016 Aleargă pe 15 mai 2016 la Semimaratonul București în Team HOSPICE, echipa în care suntem cu toții pe primul loc. În Team HOSPICE nu concurăm unii împotriva celorlalți, ci alergăm cu toții pentru o cauză comună: susținerea serviciilor de îngrijire paliativă a copiilor și adulților care înfruntă o boală incurabilă și a

 

6 Donații

Anca S

100 RON
Cu drag!
05 May 2017
26 Apr 2016
GO GO Roxana!
24 Apr 2016

Ioana C

30 RON
20 Apr 2016
20 Apr 2016
maimiccatrei
20 Apr 2016
Roxana Melnicu : Fundația HOSPICE Casa Speranței
Alerg pentru HOSPICE!