Alerg pentru a oferi inca o speranta la viata

 

Petru Arcana Fundația HOSPICE Casa Speranței

88.333333333333% Complete
265 RON
Donations raised
300 RON
Target
5
Donations
I want to donate!

Petru sunt, si vreau sa facem parte din aceiasi echipa, indiferent in ce colt al lumii te afli!

 Intalnim zilnic zeci, poate chiar sute de oameni, dar nu le cunoastem povestea. 

 Cu ceva timp in urma, nici eu nu cunosteam povestea celor de la HOSPICE, insa o data ce i-am ascultat, am simtit ca vreau sa-i sprijin in ceea ce fac. 

 Ei vor sa ofere inca o speranta celor aflati in suferinta, si crede-ma, o fac foarte bine. In ultimile 2 luni am lucrat aproape de ei, iar acolo am intalnit oameni cu suflet mare, cu daruire extraordinara pentru semeni, uniti sub acelasi scop: de a oferi inca o speranta, inca o sansa celor carora viata le-a oferit o mare provocare.

 Asta voi face si eu, impreuna cu tine! Ne vom uni scopului lor comun si ii vom sprijini pentru a-l indeplini!

 Voi alerga 21 de km pentru HOSPICE Casa Sperantei. 

 Acum este momentul in care putem fi mai atenti la nevoile celor din jurul nostru! 

 Iti multumesc pentru speranta oferita!

 Petru


Read the story below or recommend this campaign to your friends.

in benefit of

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

Team HOSPICE la Semimaratonul OMV Petrom București 2016 Aleargă pe 15 mai 2016 la Semimaratonul București în Team HOSPICE, echipa în care suntem cu toții pe primul loc. În Team HOSPICE nu concurăm unii împotriva celorlalți, ci alergăm cu toții pentru o cauză comună: susținerea serviciilor de îngrijire paliativă a copiilor și adulților care înfruntă o boală incurabilă și a

 

5 Donations

Anonymous

100 RON
15 May 2016
Mult succes Petru si felicitari pentru tot ce faci!
14 May 2016
Multumesc pentru tot ceea ce faci, draga Petru! In acest moment nu pot face o donatie mai mare, dar stiu ca putinul meu, cu putinul altora, va insemna mult pentru aceasta cauza!
14 May 2016
04 May 2016
Mult succes Petru !
22 Apr 2016
Petru Arcana : Fundația HOSPICE Casa Speranței
Alerg pentru a oferi inca o speranta la viata