Dan Ciornei - Fundația HOSPICE Casa Speranței

FRUMUSETEA VIETII

980 RON Donatii stranse
100% Complete
500 RON Target
7 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Cu totii am auzit “banala” expresie : Sanatatea e mai buna decat toate! Da, fara sanatate nu putem face nimic. Avem nevoie vitala de sanatate fizica, psihica si spirituala pentru a ne bucura de frumusetile vietii. Frumusetea de a calatori, de a iubi, de a munci si de a face orice altceva.

Cei de la HOSPICE Casa Sperantei fac parte din categoria celor care se bucura printre altele de frumusetea de a face bine. Ei sunt un suport real si de nadejde pentru bolnavii incurabil pentru care fac lucruri minunate si pentru care se straduiesc sa le faca fiecare moment unul cat mai frumos.

In data de 15 mai alerg la Maratonul Bucuresti OMV Petrom pentru HOSPICE Casa Sperantei si cu ajutorul tau sper sa putem contribui la frumusetea vietii cuiva.

 Iti multumesc!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Susține serviciile de îngrijire furnizate de HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

OMV Petrom Bucharest Half Marathon ~ 2016

Team HOSPICE la Semimaratonul OMV Petrom București 2016 Aleargă pe 15 mai 2016 la Semimaratonul București în Team HOSPICE, echipa în care suntem cu toții pe primul loc. În Team HOSPICE nu con

7 Donatii

FELICITARI!
14 May 2016
14 May 2016

Anonymous

30 RON
12 May 2016
09 May 2016

Mire/Sim/Lavi/Cornelia/Florin

325 RON
Felicitari si te sustinem din inima pt tot ceea ce faci!
09 May 2016

MARIANA ESANU

75 RON
<3
27 Apr 2016
27 Apr 2016