Roxana Iordan - Fundația HOSPICE Casa Speranței

ALERG PENTRU SĂNĂTATE

30 RON Donatii stranse
6% Complete
500 RON Target
1 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Pentru mine alergarea este ca si aerul pe care il respir zi de zi.

Iar daca alergand pot ajuta si alti oameni sa respire, o fac cu draga inima.

Am ales sa alerg aceasta cursa cu inima pentru HOSPICE Casa Sperantei. Fii si tu alaturi de mine!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Susține serviciile de îngrijire furnizate de HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

OMV Petrom Bucharest Half Marathon ~ 2016

Team HOSPICE la Semimaratonul OMV Petrom București 2016 Aleargă pe 15 mai 2016 la Semimaratonul București în Team HOSPICE, echipa în care suntem cu toții pe primul loc. În Team HOSPICE nu con

1 Donatii

Dada Iliescu

30 RON
Alergare frumoasa Roxy! Gestul frumos pe care il faci este unul de urmat! Felicitari!
27 Apr 2016