Andreea Lupu - Fundația HOSPICE Casa Speranței

Daca vrem, putem!

275 RON Donatii stranse
68.75% Complete
400 RON Target
2 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Ma numesc Andreea Lupu si sunt voluntar in cadrul organizatiei HOSPICE Casa Sperantei. Incerc sa fac cat pot sa ajut aceasta organizatie, de aceea voi alerga si pe data de 18 mai pentru cursa de  10 km.

Nu consider nici efort si nici sacrificiu ceea ce fac, ma bucur ca pot sa fac ceva pentru ei si ma bucur cand vad ca exista din ce in ce mai multe persoane care isi doresc sa ajute.  Am incredere ca ma poti ajuta sa –mi ating target-ul. Impreuna putem ajuta  copiii si adultii cu boli incurabile, ce au nevoie de ingrijire paliativa.

Nu conteaza cat de mica e suma, important e sa vrei sa ajuti!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Centrul Hospice Bucuresti

Deschiderea noii unități clinice de tip HOSPICE de la București va fi o mare provocare pentru noi. Prima unitate clinică cu paturi, de tip HOSPICE, a fost inaugurată, la Brașov, în 2002 și experiența pe care am dobândit-o acolo este extrem de prețioasă. Știm însă că nu am fi putut să facem nimic din toate acestea fără ajutorul dumneavoastră.

OMV Petrom Bucharest Half Marathon ~ 2014

Îți multumim pentru că vrei să alergi pentru noi la SemiMaratonul Internațional București pe 17-18 mai 2014! Dacă ești pregătit pentru această provocare și îți dorești să strângi fondu

2 Donatii

Laszlo Bodor

25 RON
Multumim frumos Andreea pentru sustinere.
15 mai 2014

Andreea Lupu

250 RON
Iti multumim mult Andreea!
08 mai 2014