Alina Nita - Fundația HOSPICE Casa Speranței

Running and hoping for HOSPICE!

560 RON Donatii stranse
100% Complete
500 RON Target
8 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Everything that is done in the world is done by hope!

This is what Martin Luther once said and this is what I believe. Hope is our lives’ driver. Even if I am certainly not the biggest runner, I truly hope that together we can be the biggest-hearted team! It’s so easy to bring a little hope for the ones that have to fight be toughest battle of their lives!

Be a part of team HOSPICE! Donate for hope!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Susține serviciile de îngrijire furnizate de HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

OMV Petrom Bucharest Half Marathon ~ 2016

Team HOSPICE la Semimaratonul OMV Petrom București 2016 Aleargă pe 15 mai 2016 la Semimaratonul București în Team HOSPICE, echipa în care suntem cu toții pe primul loc. În Team HOSPICE nu con

8 Donatii

Succes la maraton!
09 May 2016
09 May 2016
Mult succes Alina ! Bravo tie , felicitari! Ma bucur sa pot sa contribui si eu putin acum, poae alta data mai mult.
09 May 2016

Anonymous

150 RON
Spor la alergat!
09 May 2016
09 May 2016

laura dinisor

30 RON
Succes gorda!
09 May 2016

C&P

100 RON
Succes!
30 Apr 2016

Felicia

100 RON
Succes!
28 Apr 2016