Sonia Argint Ionescu - Fundația HOSPICE Casa Speranței

VREI SA AJUTI? IATA SANSA TA!

50 RON Donatii stranse
10% Complete
500 RON Target
1 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Dragi prieteni, sa fii alaturi de cei care au cu adevarat nevoie de tine, nu este un lucru la indemana. Dar cei de la HOSPICE dovedesc din plin ca se poate. Tocmai de aceea vreau sa-i ajut si eu. Asa ca pe 15 mai voi alerga pentru ei. Si tu poti fi alaturi de mine in acest demers. Am facut primul pas si am donat eu insami. Pana la targetul pe care mi l-am propus nu mai este mult. 10 lei de la tine, cu 50 de la el, 20 de la ea s.a.m.d.

Hai, te rog, ajuta-ma cu o donatie! :) Promit sa revin cu multumiri personale!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Susține serviciile de îngrijire furnizate de HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

OMV Petrom Bucharest Half Marathon ~ 2016

Team HOSPICE la Semimaratonul OMV Petrom București 2016 Aleargă pe 15 mai 2016 la Semimaratonul București în Team HOSPICE, echipa în care suntem cu toții pe primul loc. În Team HOSPICE nu con

1 Donatii

Anonymous

50 RON
14 May 2016