Aurica Badea - Fundația HOSPICE Casa Speranței

Cel mai frumos cadou de ziua mea

0 RON Donatii stranse
0% Complete
1,000 RON Target
0 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Nu voi avea niciodată cuvinte pentru a descrie aceşti Oameni buni, mărinimoşi, calzi, cu totul devotaţi pacientului. 
Nu voi avea niciodată cuvinte pentru a le mulţumi atât cât vreau să le mulţumesc.
Fundaţia Hospice Casa Speranţei este o altă lume. O lume bună, caldă, primitoare, aşa cum în general în România bolnavii incurabili nu găsesc niciunde şi nicicând.
Cu toată inima şi din toată inima, MULŢUMESC, HOSPICE CASA SPERANŢEI!

Nimic nu e mai frumos decât să împarți bucuria cu cei care au nevoie de ajutor. Anul acesta am hotărât să îmi dăruiesc ziua de naștere unei cauze dragi mie: serviciile de îngrijire paliativă oferite de Hospice Casa Speranţei.

Cel mai frumos dar pe care mi-l puteţi face este să fiţi alături de mine și, în loc să îmi faceţi un cadou, să donaţi  banii către acestă cauză.

Susține serviciile de îngrijire furnizate de HOSPICE Casa Speranței


Împreună suntem mai buni!

Îți mulțumesc că ești alături de mine și, dacă îți place ideea, îți poți dărui și tu ziua de naștere pe galantom.ro/daruiesteziuata


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Susține serviciile de îngrijire furnizate de HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

0 Donatii

Nu exista nici o donatie. Fii primul care doneaza!