Valentina Simbotin - Fundația HOSPICE Casa Speranței

Cel mai frumos cadou de ziua mea

505 RON Donatii stranse
50.5% Complete
1,000 RON Target
5 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Very soon, in few days I will celebrate my birthday. Life have been very generous with me and I have everything I want and I need; I feel grateful for all the people I have in my life, I love my life and I love people; that’s why if my friends were thinking to buy me anything I am asking them to donate those money to HOSPICE Casa Sperantei  which provide medical care to terminally cancer patients adults and children. I trust them as when my father was in need they were there for him to relief the pain. So if you had any thought of buying me something please donate instead!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Susține serviciile de îngrijire furnizate de HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

Dăruiește ziua ta ~ 2016

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți

5 Donatii

Happy birthday Vali. I hope you had a wonderful day. Sorry this is a little late but better late than never. Te pup :*
17 Jul 2016
La multi ani, Valentina! :*
16 Jul 2016
16 Jul 2016

Anonymous

75 RON
Iti multumim pentru tot ceea ce ne oferi!
01 Jul 2016
La multi ani Vali :) !
01 Jul 2016