Ani Ivan - Fundația HOSPICE Casa Speranței

Oameni pentru oameni "Sustin cauza HOSPICE"

300 RON Donatii stranse
100% Complete
300 RON Target
3 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Buna sunt Ani Ivan si lucrez ca asistent medical sef in cadrul Sectiei Radioterapiei a Centrului de Boli Oncologice din SUUMC. Prin participarea mea la acest maraton am ales sa fiu inca odata alaturi, dincolo de profesie, de pacientii nostri, diagnosticati cu o forma grava si avansata a acestei maladii, care poate lovi pe oricare dintre noi sau cei dragi.

Fiti alaturi de mine! Donati orice suma, ce poate aduce un zambet!

Va multumesc.

 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Susține serviciile de îngrijire furnizate de HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

Raiffeisen Bank Bucharest Marathon ~ 2016

Team HOSPICE la Maratonul Raiffeisen Bank București 2016 Aleargă pe 9 octombrie 2016 la Maratonul București în Team HOSPICE, echipa în care suntem cu toții pe primul loc. În Team HOSPICE nu c

3 Donatii

Anonymous

50 RON
06 Sep 2016

S

50 RON
Succes!
05 Sep 2016

Anonymous

200 RON
19 Jul 2016