Alex Petre - Fundația HOSPICE Casa Speranței

Fapte bune, impreuna!

100 RON Donatii stranse
33.333333333333% Complete
300 RON Target
1 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

 "O fapta buna nu vine niciodata singura!" Este adevarat sau cel putin asa imi place sa cred! De fiecare data o fapta buna reuseste sa puna in miscare alte fapte bune. Cu siguranta si voi aveti un dulap ( a se citi suflet :)) plin de astfel de fapte care de-abia asteapta sa iasa la iveala. Ei bine si anul acesta voi alerga pentru o cauza nobila asa ca va invit sa le lasam sa se cunoasca. Fapta mea, cu fapta ta, iar apoi fapta noastra cu a lor si tot asa astfel incat impreuna sa reusim sa le mai aducem un zambet pe chip celor care au nevoie de noi si de faptele noastre bune! Poti dona timp, poti dona bani, chiar si km alergati sau uralele. Important este sa nu ramai indiferent si sa ajuti asa cum poti, asa cum iti doresti!   Ne vedem pe 9 octombrie la Maratonul Bucuresti! Noi si faptele noastre bune!

Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Susține serviciile de îngrijire furnizate de HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

Raiffeisen Bank Bucharest Marathon ~ 2016

Team HOSPICE la Maratonul Raiffeisen Bank București 2016 Aleargă pe 9 octombrie 2016 la Maratonul București în Team HOSPICE, echipa în care suntem cu toții pe primul loc. În Team HOSPICE nu c

1 Donatii

Succes Alex! Ti-am analizat activitatile din ultimul timp si sunt clar convinsa ca semi-maratonul va fi walk-through ;)
24 Jul 2016