Cristian Iancu - Fundația HOSPICE Casa Speranței

Sustin HOSPICE

380 RON Donatii stranse
100% Complete
300 RON Target
6 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Sunt la a doua cursa alaturi de HOSPICE Casa Sperantei, acum in cursa de semi maraton, la anul direct la maraton , asa ca am nevoie de toata sustinerea voastra materiala si sufleteasca!

Va multumesc pentru sustinere!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Susține serviciile de îngrijire furnizate de HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

Raiffeisen Bank Bucharest Marathon ~ 2016

Team HOSPICE la Maratonul Raiffeisen Bank București 2016 Aleargă pe 9 octombrie 2016 la Maratonul București în Team HOSPICE, echipa în care suntem cu toții pe primul loc. În Team HOSPICE nu c

6 Donatii

prieteni buni

100 RON
07 Oct 2016

Smartfun on the Run

30 RON
Succes Cristi!
28 Sep 2016

Anonymous

40 RON
Mult succes, Oacky, si putere sa termini cursa printre primii ! :)
25 Sep 2016

Anonymous

30 RON
Succes Oaky!
25 Aug 2016
Cu drag pentru cauze nobile. Copiii nevinovați au mereu nevoie de sprijin sub orice forma.
24 Aug 2016

Anonymous

30 RON
21 Jul 2016