Luiza Manea - Fundația HOSPICE Casa Speranței

Smile for no reason and give someone else a reason to smile!

605 RON Donatii stranse
100% Complete
500 RON Target
7 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

 Hi! My name's Liz and I'm in Team HOSPICE at Bucharest Marathon (21km) on October 9th, 2016.I will run for them, the terminally ill patients, adults and children. So... help me to help them! Every kind gesture is wonderful and very important, no matter how small. It's all for dignity, hope and smiles!            

Big thank you and... BE the change! :)                      

 Go Team HOSPICE!

 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Susține serviciile de îngrijire furnizate de HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

Raiffeisen Bank Bucharest Marathon ~ 2016

Team HOSPICE la Maratonul Raiffeisen Bank București 2016 Aleargă pe 9 octombrie 2016 la Maratonul București în Team HOSPICE, echipa în care suntem cu toții pe primul loc. În Team HOSPICE nu c

7 Donatii

succes!!
05 Sep 2016
ma bag si eu ....
02 Aug 2016
30 Jul 2016

The Shark

50 RON
28 Jul 2016

Anonymous

150 RON
28 Jul 2016
27 Jul 2016

Liz

30 RON
26 Jul 2016