Roxana Melnicu - Fundația HOSPICE Casa Speranței

Fugim și prindem din urmă speranța!

30 RON Donatii stranse
6% Complete
500 RON Target
1 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Vă propun ceva: eu alerg și gândurile voastre bune îmi dau aripi; împreună prindem din urmă speranța și o aducem celor care au nevoie de ea.

Ce ziceți? Eu alerg când mi-e bine, alerg și când mi-e rău, alerg să sperii răceala, alerg să sperii tristețea, alerg cât mă țin picioarele, uneori alerg și mai mult… Acum alerg ca să-i ajut pe prietenii mei de la HOSPICE Casa Speranței să alunge măcar un strop din urâtul și durerea ce stau la pândă pe lângă un adult sau un copil care a primit un diagnostic de boala incurabilă.  Gândiți-vă cum ar fi ca fiecare kilometru alergat să aducă un ceas de speranță unui om care trăiește cu sabia lui Damocles deasupra capului…

Speranța mea este că împreună, eu și cu voi, îi vom face să uite de durere și le vom aduce un zâmbet… poate mai multe!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Susține serviciile de îngrijire furnizate de HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

Raiffeisen Bank Bucharest Marathon ~ 2016

Team HOSPICE la Maratonul Raiffeisen Bank București 2016 Aleargă pe 9 octombrie 2016 la Maratonul București în Team HOSPICE, echipa în care suntem cu toții pe primul loc. În Team HOSPICE nu c

1 Donatii

14 Sep 2016