Mihai Manescu - Fundația HOSPICE Casa Speranței

Alerg pentru HOSPICE

430 RON Donatii stranse
86% Complete
500 RON Target
7 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Cei care ma cunoasteti stiti ca pentru mine, povestile sunt cele mai importante lucruri. Va invit sa imi acordati cateva secunde ca sa cititi urmatoarea poveste:

 

“Patru lumanari ardeau incetisor, si daca ascultai cu atentie puteai chiar sa le auzi vorbind:
Prima a spus:
-Eu sunt Linistea. In ziua de astazi oamenii au uitat ca pot face parte din viata lor…
Flacara s-a micsorat din ce in ce mai mult si s-a stins.
Apoi a vorbit cea de a doua:
-Eu sunt Credinta. Oamenii spun ca pot sa traiasca foarte bine si fara mine, nu cred ca mai are vreun rost sa ard…
Cand a terminat de vorbit, si aceasta s-a stins.
-Eu sunt Iubirea, a spus cea de a treia. Nu mai am putere sa ard, oamenii ma dau la o parte ca pe un lucru fara valoare, ei uita sa-i iubeasca chiar si pe cei mai apropiati oameni din viata lor…
O adiere blanda care trecea pe langa ea a stins-o fara sa vrea.
Un copil a intrat in incaperea unde mai ardea o singura lumanare, si vazandu-le pe celelalte trei stinse, a inceput sa planga.
-Voi ar trebui sa fiti mereu aprinse…
Cea de a patra lumanare i-a soptit usor:
-Nu-ti fie frica, atat timp cat eu ard, le putem reaprinde pe celelalte. Eu sunt Speranta!
Cu ajutorul ei, copilul le-a reaprins si pe celelalte.”

 

Moto-ul HOSPICE Casa Sperantei este “Pretuim fiecare clipa de viata”, iar de-a lungul celor 24 de ani, fiecare donatie a ajutat si a contat la ingrijirea celor peste 20.000 de pacienti. Povestea trebuie sa continue, asa ca m-am alaturat Team HOSPICE pentru Maratonul Bucuresti din octombrie. Eu am ales sa alerg pentru HOSPICE, tu poti alege sa ma sustii cu o donatie. Doar impreuna putem ajuta.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Susține serviciile de îngrijire furnizate de HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

Raiffeisen Bank Bucharest Marathon ~ 2016

Team HOSPICE la Maratonul Raiffeisen Bank București 2016 Aleargă pe 9 octombrie 2016 la Maratonul București în Team HOSPICE, echipa în care suntem cu toții pe primul loc. În Team HOSPICE nu c

7 Donatii

30 RON
Succes, Mihai!!!
08 Oct 2016
Run for Hospice & tell the story!
07 Oct 2016

Cristian Lubieniechi

150 RON
31 Aug 2016
11 Aug 2016

Cristian C.:

50 RON
11 Aug 2016

Anonymous

50 RON
Bafta!
08 Aug 2016

Elena D.

30 RON
Bafta!
08 Aug 2016