Stefanel Vlad - Fundația HOSPICE Casa Speranței

Alergam pentru pacientii nostri

13,443 RON Donatii stranse
100% Complete
2,000 RON Target
10 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Buna,

Speram ca deja ne cunoasteti, suntem Stefanel, Andrei si Norocel si lucram impreuna in Sectia Radioterapie din Spitalul Universitar de Urgenta Militar Central "Dr. Carol Davila" din Bucuresti. Am format la inceputul acestui an echipa RxRun si alergam pentru a oferi un mic ajutor pacientilor cu cancer pe care i-am tratat in serviciul nostru si care se afla in ingrijirea HOSPICE Casa Sperantei. Continuam initiativa noastra participand la cursa de semimaraton din cadrul Maratonului Bucuresti Raiffeisen Bank 2016. Va invitam sa va alaturati cauzei HOSPICE Casa Sperantei prin donatii care sa permita pacientilor cu cancere avansate sa beneficieze de ingrijiri paliative gratuite si de calitate.

Va multumim.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Susține serviciile de îngrijire furnizate de HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

Raiffeisen Bank Bucharest Marathon ~ 2016

Team HOSPICE la Maratonul Raiffeisen Bank București 2016 Aleargă pe 9 octombrie 2016 la Maratonul București în Team HOSPICE, echipa în care suntem cu toții pe primul loc. În Team HOSPICE nu c

10 Donatii

Run for Hospice!
07 oct 2016
Tot respectul si admiratia fata de d.l dr. Vlad Stefanel, pentru ceea ce face pentru oameni impreuna cu echipa sa
06 oct 2016

Constantin Milea

10,000 RON
05 oct 2016

Fortza RxRun

50 RON
Abia astept sa alerg cu voi
05 oct 2016

Anonymous

55 RON
27 sep 2016
Sa traiesti
14 sep 2016
06 sep 2016
Felicitari pentru acest gest nobil!
03 sep 2016

Vlad

150 RON
18 aug 2016
150 RON
Le doresc din suflet atat parintilor mei, salvati de ingrijirile domnului dr Stefanel Vlad si de echipa dumnealui, cat si tuturor celor atinsi de aceasta boala, multa multa sanatate. Multumim, domnule doctor!
16 aug 2016