Costin Klein - Fundația HOSPICE Casa Speranței

"Tati, vreau sa luam medalii impreuna!"

390 RON Donatii stranse
78% Complete
500 RON Target
11 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

"Sunt Costin si sunt extrem de mandru ca pot sa alerg alaturi de minunata echipa Team HOSPICE. In primul rand, pentru ca de la alergari am cea mai pretioasa amintire: imaginea cu mine trecand linia de sosire la Semimaratonul din toamna trecuta, cu fetita mea in brate. Abia astept sa mai treaca vreo 2 ani, pentru ca fetita mea, Raisa, mi-a promis ca vom avea mai multe medalii, alergand impreuna. In al doilea rand, pentru ca dintr-un hobby pe care il am vad cum pot iesi lucruri asa de frumoase. Vreau sa ajut oamenii cu probleme si sunt dispus sa alerg mai departe si sa-mi depasesc limitele. Pot sa sar peste o masa, dar nu peste o alergare.  As fi foarte fericit sa incerc alergari peste limita 30k, 42k, 50k si la anul un triatlon. Si mai fericit sa stiu ca ajut! Puteti sprijiniti si voi asociatia HOSPICE Casa Sperantei printr-o donatie online. Din donatiile voastre se vor oferi servicii specializate gratuite pentru copiii si adultii care lupta cu o boala incurabila.  Va multumesc tututor pentru sprijin!"


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Susține serviciile de îngrijire furnizate de HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

Raiffeisen Bank Bucharest Marathon ~ 2016

Team HOSPICE la Maratonul Raiffeisen Bank București 2016 Aleargă pe 9 octombrie 2016 la Maratonul București în Team HOSPICE, echipa în care suntem cu toții pe primul loc. În Team HOSPICE nu c

11 Donatii

Succes!
03 Oct 2016

Anonymous

20 RON
30 Sep 2016
21 Sep 2016
21 Sep 2016
12 Sep 2016
Run "Forest" Run!
02 Sep 2016
31 Aug 2016
31 Aug 2016
26 Aug 2016
25 Aug 2016
18 Aug 2016