Cristian Gao - Fundația HOSPICE Casa Speranței

Un pas mic pentru om, un salt mare pentru omenire.

500 RON Donatii stranse
100% Complete
500 RON Target
4 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Sunt Cristian,am 14 ani si sunt mandru sa alerg pentru pacientii cu boli incurabile ingrijiti de HOSPICE Casa Sperantei.Si fratiorul meu a trecut printr-o experienta asemanatoare cu o mica problema la inima,si de aceea,la randul meu,vreau sa ajut. El nu poate sa faca efort fizic prea mult de aceea,eu,ca frate mai mare o sa alerg si pentru el si pentru toti copiii bolnavi sa poata si ei sa zambeasca si sa ajute,la randul lor,pe altii.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Susține serviciile de îngrijire furnizate de HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

Raiffeisen Bank Bucharest Marathon ~ 2016

Team HOSPICE la Maratonul Raiffeisen Bank București 2016 Aleargă pe 9 octombrie 2016 la Maratonul București în Team HOSPICE, echipa în care suntem cu toții pe primul loc. În Team HOSPICE nu c

4 Donatii

Anonymous

320 RON
❤️
05 Oct 2016
30 Sep 2016

Anonymous

75 RON
Succes in tot ceea ce faci
03 Sep 2016
Cristian Gao !
19 Aug 2016