Lucian Alexe - Fundația HOSPICE Casa Speranței

Alergăm împreună pentru speranţă!

60 RON Donatii stranse
12% Complete
500 RON Target
1 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

“Căutând binele altora, îl găsim pe al nostru.” Platon

 Pe 9 octombrie alerg cei 42 km ai Maratonului Internaţional Bucureşti în sprijinul HOSPICE Casa Speranţei, cu scopul de a dărui bolnavilor incurabili demnitate şi speranţă alături de cei dragi lor.

 Dacă vrei să mă ajuţi, o poţi face printr-o donaţie, astfel încât la final să putem striga precum legendarul Pheidippides “Am învins!” :)


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Susține serviciile de îngrijire furnizate de HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

Raiffeisen Bank Bucharest Marathon ~ 2016

Team HOSPICE la Maratonul Raiffeisen Bank București 2016 Aleargă pe 9 octombrie 2016 la Maratonul București în Team HOSPICE, echipa în care suntem cu toții pe primul loc. În Team HOSPICE nu c

1 Donatii