Simona Lupu - Fundația HOSPICE Casa Speranței

Alerg pentru speranta

300 RON Donatii stranse
60% Complete
500 RON Target
3 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Ma numesc Simona si am ales sa alerg pentru Fundatia HOSPICE Casa Sperantei.

Vino, alaturi de mine, sa faci parte din familia HOSPICE, si impreuna sa oferim speranta celor ce au cel mai mult nevoie de ea.  Pacientii HOSPICE au nevoie de noi, doneaza orice suma si poti reda zambetul, demnitatea sufletului de langa tine.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Susține serviciile de îngrijire furnizate de HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

Raiffeisen Bank Bucharest Marathon ~ 2016

Team HOSPICE la Maratonul Raiffeisen Bank București 2016 Aleargă pe 9 octombrie 2016 la Maratonul București în Team HOSPICE, echipa în care suntem cu toții pe primul loc. În Team HOSPICE nu c

3 Donatii

31 Aug 2016
31 Aug 2016

Anonymous

150 RON
31 Aug 2016