Alexandru Vartanian - Fundația HOSPICE Casa Speranței

De ce alergam?

0 RON Donatii stranse
0% Complete
500 RON Target
0 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Alergam pentru un stil de viata sanatos. Alergam pentru a ne depasi propriile limite. Alergam pentru distractie si pentru atmosfera placuta de la concursuri. Alergam pentru a scapa de stres si de rutina. Alergam pentru a ne mentine spiritul tanar indiferent de varsta. Alergam pentru euforia de la finish si pentru medalie. Lista motivelor pentru care alergam este infinita si fiecare alergator ar putea sa completeze cu propriile lui motive.

Mai presus de toate insa, trebuie sa ne bucuram ca noi avem posibilitatea de a alerga. Cei de care HOSPICE Casa Sperantei are grija in fiecare zi nu au posibilitatea asta. Tocmai de aceea m-am decis sa alerg 21 km pe 9 octombrie in sprijinul Team HOSPICE. Ajuta-ma si tu sa ii ajut, cu o donatie oricat de mica!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Susține serviciile de îngrijire furnizate de HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

Raiffeisen Bank Bucharest Marathon ~ 2016

Team HOSPICE la Maratonul Raiffeisen Bank București 2016 Aleargă pe 9 octombrie 2016 la Maratonul București în Team HOSPICE, echipa în care suntem cu toții pe primul loc. În Team HOSPICE nu c

0 Donatii

Nu exista nici o donatie. Fii primul care doneaza!